Scurtă prezentate a societăţii


Blaauwendraad Management Consultants (BMC) a fost fondată de Evert H. Blaauwendraad în anul 1988. BMC este o societate care oferă mai multe servicii în domeniul fuziunilor şi achiziţiilor, al finanţării corporative şi al consultanţei în domeniul managementului. BMC este o societate complet independentă.

BMC furnizează o gamă largă de servicii de consultanţă pentru societăţi, pentru clienţii corporativi, concentrându-se pe creşterea valorii tranzacţiilor cu acţiuni din diferite sectoare. Printre sarcinile primite se numără achiziţiile, reducerea activelor şi investiţiile de capital sau recapitalizările atât pentru societăţile tranzacţionate public cât şi pentru societăţile private. Obiectul de activitate regional olandez include America de Nord şi tranzacţiile transfrontaliere în Europa şi Asia. Birourile societăţii se află atât în SUA cât şi în China. BMC are consultanţi cu experienţă relevantă şi semnificativă în cadrul mai multor domenii..

Printre clienţii BMC se numără mari societăţi multinaţionale cât şi numeroase întreprinderi mijlocii private, deseori deţinute de o familie. Pentru a veni în sprijinul multora dintre clienţii săi, BMC se mândreşte cu accesul la persoane cu putere mare de decizie, inclusiv la persoane cu funcţie executivă sau din consiliul director.

În continuare identificăm o parte din serviciile de consultanţă oferite prin intermediul biroului nostru BMC din Olanda. Vă încurajăm să sunaţi la numărul de mai jos pentru a discuta detaliile situaţiei dumneavoastră.

    Vânzări exclusive şi reduceri de active
    Servicii de achiziţie
    Achiziţie şi gestionare prin împrumut
    Investiţii cu capital privat
    Parteneriate comerciale internaţionale şi alianţe strategice
    Tranzacţii din sectorul public în sectorul privat
    Rechiziţionarea acţiunilor şi achiziţii de tranzacţii minore
    Reorganizări corporative şi recapitalizări
    Evaluări independente şi estimări
    Opinii obiective
    Reorganizare şi servicii de consultanţă pentru debitori

Date de contact::
Tel: +31 35 543 00 80
Fax: +31 35 543 04 89
E-mail: info@bmcadvies.com

Adrese şi itinerar