Overzicht


Blaauwendraad Management Consultants B.V. (BMC) is opgericht in 1988 door Evert H. Blaauwendraad. BMC is een zakelijke dienstverlener in Fusie & Overname, Corporate Finance en Management Consultancy. BMC is volledig onafhankelijk.

BMC biedt een uitgebreid scala van diensten aan bedrijven in verschillende sectoren van de economie, gericht op het verbeteren van de aandeelhouderswaarde. Adviesopdrachten omvatten begeleiding bij aankoop en verkoop (acquisities en desinvesteringen), het aantrekken van kapitaal voor nieuwe en bestaande initiatieven en herkapitalisatie voor zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde bedrijven. Het Nederlandse hoofdkantoor richt zich op activiteiten in Europa, Noord-Amerika en AziŽ, zowel lokaal als grensoverschrijdend. Kantoren van BMC zijn gevestigd in de Verenigde Staten en China. BMC beschikt over ervaren adviseurs met aanzienlijke relevante ervaring in verschillende sectoren.

BMC's klantenkring bestaat uit zowel multinationale bedrijven als ondernemingen in het middenbedrijf, vaak in eigendom van families. BMC kan bogen op haar uitstekende toegang tot vele leidende beslissers, waaronder haar contacten in de bedrijfsleiding en raden van commissarissen van vele van haar cliŽnten.

Hieronder volgen enkele van de diensten die aangeboden worden door het hoofdkantoor van BMC, gevestigd in Nederland. Wij verzoeken U het telefoonnummer hieronder te bellen zodat wij Uw specifieke vragen kunnen beantwoorden.

    Verkopen en desinvesteringen op exclusieve basis
    Aankoop en acquisitie diensten
    Leveraged en management buyouts
    Private equity kapitaalsinvesteringen
    Nationale en international joint-ventures en strategische allianties
    Public-to-private transacties
    Terugkoop aandelen en minderheidsuitkoop transacties
    Bedrijfsherstructurering en herkapitalisaties
    Onafhankelijke waarderingen en beoordelingen
    Fairness opinions
    Reorganisatie en adviesdiensten voor debiteuren

Contactinformatie:
Tel: +31 35 543 00 80
Fax: +31 35 543 04 89
E-mail: info@bmcadvies.com

Adres- & routegegevens